Sticka utomhus

Det här året har inte haft mycket sommar att leverera. Några dagar här och där, förutom de där varma veckorna i juni. Eftersom jag jobbade nästan hela sommaren gjorde inte det så mycket. Framför allt inte när det kom en sådan varm septembermånad. Igår kunde jag till exempel sitta ute och sticka på eftermiddagen på en väns uteplats. Det kändes riktigt lyxigt!

rowanberry

Sockarna som syns i bild är en prototyp till ett nytt mönster jag har på gång. Jag stickar dem i ALB Lino, ett sockgarn i ull och lin (istället för syntet) från Schoppel. Jag köpte det när jag var i Berlin på semester tidigare i sommar och är nyfiken på hur bra garnet håller trots att det inte innehåller någon syntet. Har du någon uppfattning om hur det här garnet håller?

2 Comments

  1. Natalie

    Åh, precis vad jag letar efter, syntetfritt sockgarn! Ser ut som det blir riktigt snygg melering också. Har du hunnit använda sockarna och utvärdera hållbarheten än?

    • Michaela

      Hej! Ursäkta sent svar! Ja, jag har använt sockarna kanske 8-10 gånger och de filtar sig litegrann i hälen, vilket jag tycker är perfekt för att få bra hållbarhet. Jag kan med glädje rekommendera garnet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.