Stickor som går sönder

Så det här hände. Jag gick och köpte spetsiga stickor en lördagseftermiddag i oktober för att de enda tvåmillimetersstickor jag hade var trubbiga. Trubbiga stickor gör stickningen långsam och tråkig. Det enda spetsiga jag kunde hitta denna lördagseftermiddag var en rundsticka från KnitPro i trä. Jag visste med mig att trästickor som är så smala inte håller, men jag köpte rundstickan ändå.

Bam. Stickan gick av. Jag tror jag kom två varv på Ulla lilla Britta innan stickan gick av på två ställen samtidigt. Så kan det gå. Vilka är dina bästa metallstickor?

knitpro-trasigsticka

Spara

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.