Nu tar jag nya tag

Det var längesedan jag skrev något här. Livet kom emellan, och med livet menar jag arbete. De senaste två (eller egentligen tre och ett halvt) åren har jag arbetat nästan non stop. Mellan passen i bokhandeln och uppdragen som korrekturläsare och redaktör har det inte funnits så mycket utrymme för skapande, förutom de rekreationsmässiga stickningar jag suttit med framför otaliga serier på Netflix. Lusten att återvända till skrivandet och skapandet har funnits där, men ofta fått tryckas undan för annan återhämtning.

Nu har min arbetssituation förändrats och jag frilansar på heltid, eller snarare på deltid, eftersom jag också vill ha utrymme för skapandet och skrivandet. Kanske kommer inte bara mina stickade alster att synas här, utan också bokrecensioner, tankar om läsning, konstnärligt skapande med mera. Jag bestämmer ju. Och lusten styr.

Min önskan för det här året är att skriva ner fler stickmönster (jag har några sockar på gång), inte bara läsa böcker utan också skriva om dem, utvecklas i mitt målande som jag började med och direkt tog på allvar hösten 2018.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.