Göteborgssockarna till farmor

För snart två år sedan började jag sticka ett par strumpor till min farmor. Hon stickar själv och har gjort så i alla år, men inte på så tunna stickor som jag. Mönstret är mitt eget Göteborgssockarna och garnet är Lang Yarns Jawoll Superwash i en mörk aqua-färg.

Göteborgssockarna i storlek S.

Samma höst skulle jag stå tillsammans med Petra på Magasin Duett i deras monter på Sy- & Hantverksmässan i Göteborg. Så till dess behövde jag uppstickade sockar för att kunna visa upp mina designade mönster. Därför blev bara den ena sockan klar och sedan fick den följa med på ett antal mässor innan den till slut kom tillbaka hem till mig.

Med tiden glömde jag bort det här, men så för några månader sedan hittade jag den ofärdiga sockan och stickade klart den. Så nu kan farmor äntligen få sina strumpor.

göteborgssockarna
“Ledsna” Göteborgssockar på krok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.