En Airflow till mamma

Min mamma provade dessa två i vintras när hon hälsade på. Hon älskade modellen på koftan, En Airflow av Justyna Lorkowska. När hon provade tröjan, Perkins Cove designad av Pam Allen, insåg hon att det var hennes färg. Jag hade redan då bestämt mig för att repa upp min Perkins Cove. Det var något med hur den satt och att färgen inte riktigt kändes rätt på mig. Så jag repade upp den och lät det ligga ett tag.

airflow3_square perkinscove2

Så i våras bestämde jag mig för att sticka upp en Airflow i det korallfärgade garnet till mamma. Mönstret till Ariflow är pedagogiskt utformat och lätt att följa. Eftersom jag redan hade stickat två stycken kunde jag nästan mönstret utantill. Och såhär fin blev den på mamma!

airflow_lin_korall-9423

På henne blir korallfärgen otroligt snygg. Det var ett bra beslut att repa upp en tröja som jag aldrig skulle använda så att garnet fick komma till sin rätt i en ny form och på en ny person.

airflow_lin_korall-9375   airflow_lin_korall-9414   airflow_lin_korall-9415

Det jag tycker mest om med mönstret är flikarna som formas med förkortade varv. Koftan blir en sån där härlig tunn sommarkofta som bara värmer axlarna en sval sommarkväll. Det korallfärgade garnet är 100 % lin från Magasin Duett.

airflow_lin_korall-9401

Spara

Spara

Spara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.