Stickmönster

På den här sidan hittar du mina stickmönster och länkar till respektive mönster på Ravelry. Dela gärna med dig av det du stickar i sociala medier! Tagga mig med @michaelagester på Instagram och hashtagga gärna med mönstrets namn.

Gratismönster för dig som är ny på att sticka

Enkelt rätstickat kuddfodral

Detta kuddfodral är lika snyggt som det är enkelt att sticka. Du kan själv välja vilken storlek på kudde och om du vill göra fodralet kvadratiskt eller rektangulärt. Stickningen kräver inga avancerade tekniker och går fort. Välj ett fint tjockt garn och sätt igång! Mina anvisningar på stickor och garn kan med fördel varieras.

enkelt rätstickat kuddfodral  Ladda ner mönstret här!

Enkel virkad disktrasa

Har du lite bomulls- eller lingarn över? Vet du inte vad du ska göra med det? En del gillar att spara restgarner på hög, men en del är som jag och vill göra åt stashen för att kunna få plats med mer. Här kommer ett tips på hur du kan bli av med dina restgarner och samtidigt låta dem komma till nytta – nämligen att virka en disktrasa.

finns på svenska.

Handledsvärmare för nybörjarstickaren

Ett enkelt mönster på handledsvärmare för dig som håller på att lära dig sticka och vill göra ett litet men användbart plagg.

 

finns på svenska.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara