Figurstickad tröja och kjol med motveck.

Cropped sweater 1

Jag är redo för hösten redan innan sommaren har börjat. Ett par sådana här tröjor till och jag är självförsörjande i varma plagg. Tröjan har jag stickat uppifrån och ned efter mina egna mått i Kampes tvåtrådiga. Inspirerad av Andi Satterlunds mönster, valde jag en avvikande färg på muddarna. Inom kort kommer det att finnas ett mönster ute på denna tröja, så håll utkik!

croppedsweater and skirtMed lite hjälp från Alicia har jag sytt en kjol med motveck efter mina mått. Tyget kommer från Alelyckans second hand och dragkedjan hittade jag på Myrorna. Återbruk av högsta klass, vill jag mena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.