Jobba hemma med stickpauser

Som frilansare kan jag välja var jag vill sitta när jag jobbar. Oftast är jag på kontoret, för då får jag åka hemifrån och gå till jobbet. Det gör skillnad på något sätt när en skiljer på hemma och jobb. Men ibland är det så skönt att jobba hemifrån och kunna ta små stickpauser för att vila hjärnan.

En sån dag har jag idag. Såhär ser det ut på skrivbordet precis bredvid datorn. Jag jobbar en stund. Sedan nystar jag lite garn. Jag jobbar en stund. Sedan lägger jag upp maskor. Sedan jobbar jag lite till. På så sätt blir jag effektiv när jag jobbar och får samtidigt en välbehövlig paus då och då.

stickinspiration-9849

Det här garnet är på väg att bli en kofta med breda paneler fram. En stor modell som går att lägga omlott fram så att den värmer lite extra. Fortsättning följer. Nu ska jag ta en stickpaus.

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.