2 Comments

 1. Karin

  Hej – jag håller på och stickar den här tröjan nu, och har precis gjort den aviga ‘randen’. Men sen får jag inte ihop det med maskräkningen och mönstret. Kan jag fråga dig hur du gjorde, så jag fattar var jag tänker fel nånstans? Vore väldigt tacksam.
  Hittade hit via Ravelry!

  • Michaela

   Hej Karin!
   Jag gjorde precis som det stod i mönstret med alla ökningar på det aviga varvet. Efter ett par centimeter till insåg jag att den blev alldeles för stor så då repade jag upp och gjorde om den aviga randen, eller rättare sagt varvet med ökningar. Jag tror att jag ökade i främre och bakre maskbågen på var tredje maska för att få det att bli en lagom ökning för ett fint fall. Du får räkna och mäta och prova dig fram. Alla kroppar ser ju olika ut, så det är svårt att svara på vad som är rätt. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.